User menu

La jardineria i els animals són font de benestar

Jardiland porta més de 25 anys acompanyant als seus clients en l’apassionant món de la jardineria, apropant-los I ajudant-los a gaudir de la natura.

La jardineria font de benestar i plaer

La nostra societat en general necessita estar en contacte amb la terra, retornar a les coses naturals i satisfactòries que ens proporcionen l’equilibri emocional necessari per viure un món cada vegada més ràpid i més canviant.

La jardineria és una eina altament eficaç per aconseguir aquests aspectes beneficiosos. Els propis clients ens ho comenten, no hi ha res més relaxant, després d’un dia de treball i estrès que desconnectar mitjançant un jardí  o un hort, dels que a més de benestar, obtindràs productes sans i naturals.

A Jardiland trobaràs les millors plantes, arbres, arbustos…per fer del teu jardí o terrassa un lloc molt especial.

 

Els animals són una font d'emocions

Però el benestar també el podem trobar amb el contacte amb els animals. Els animals ens ensenyen moltes coses, desenvolupen en nosaltres valors com l’empatia, la sociabilitat i la responsabilitat, sobre tot en els nens. Per aixó Jardiland també compta amb una gran secció d’animals de companyia i posa al teu abast tot el necessari per tenir cura dels teus petits amics, així com una gran exposició de peixos, ocells exòtics i petit rosegadors.